Om oss

Sahléns Kart- och GIS-konsult, startades i november 2015 av Maria Sahlén. Två år senare ombildas företaget till aktiebolag, Sahléns Kart- och GIS-konsult AB och Niklas Sahlén går in som delägare.Basen för verksamheten är Skövde men med teknikens hjälp är avstånden korta.

Vi tror att våra kunder uppskattar att vi har totalt fokus på just deras uppdrag. Vi lägger stor vikt vid att verkligen förstå vad kunden vill uppnå samt att försöka arbeta så nära kunden som möjligt.


"Vi vill skapa nytta för våra kunder"


Inom GIS har vi arbetat med förvaltning av system och geodata, utbildning och utveckling av GIS inom nya områden m.m.

Kartografi är ett område som vi tycker är mycket intressant och spännande, vi har designat många olika produkter, både tryckta kartor, skyltar och webbaserade kartor och tjänster.

Vi har erfarenhet som projektledare vid införande av system, program och nya arbetssätt.

MARIA SAHLÉN

Efter snart 15 år som anställd inom kart- och GIS-området tog jag steget och startade ett eget konsultföretag.

-Som konsult har jag förmånen att få arbeta helhjärtat med mina kunder och uppdrag vilket jag tycker är väldigt roligt.

Jag tog examen som GIS-ingenjör på Karlstads universitet 2002 och därefter har jag arbetat på flera olika kommuner, både stora och små. Jag har erfarenhet från flera områden såsom lantmäteri, mark- och exploatering, mätning och GIS.

Mitt fokus är alltid att lösningar ska vara bra både för de som arbetar, organisationen och för ekonomin.

NIKLAS SAHLÉN

Jag har efter 10 år på Falköpings kommun bestämt mig att tillsammans med Maria satsa på vårt företag och därmed även testa livet som konsult, något som känns både spännande och utvecklande.

Jag tog examen 2003 som GIS-ingenjör från Karlstads universitet och har därefter arbetat med kartor och GIS både statligt och kommunalt.

Jag brinner för att ge kunden den bästa lösningen för deras behov.

Copyright @ All Rights Reserved